1. Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt.
2. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa ceapa, cozile de ciuperci si ardeiul. Cand a scazut lichidul, se adauga piperul, sarea, usturoiul si mararul. Se amesteca compozitia si se lasa sa se raceasca.
3. Palariile de la ciuperci se imbraca in folie de aluminiu (una cate una), se umplu cu compozitia pregatita anterior si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se pune cate o bucatica de cascaval, sau se rade, se introduc la cuptor circa 30 minute
4. Cu cinci minute inainte de a fi scoase din cuptor, se stropesc cu vin (dupa preferinte)
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii