1. Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt.
2. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa ceapa, cozile de ciuperci si ardeiul. Cand a scazut lichidul, se adauga piperul, sarea, usturoiul si mararul. Se amesteca compozitia si se lasa sa se raceasca.
3. Palariile de la ciuperci se imbraca in folie de aluminiu (una cate una), se umplu cu compozitia pregatita anterior si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se pune cate o bucatica de cascaval, sau se rade, se introduc la cuptor circa 30 minute
4. Cu cinci minute inainte de a fi scoase din cuptor, se stropesc cu vin (dupa preferinte)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii