Ciuperci in aluat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci in aluat

Ingrediente

  • ciuperci champignon - vreo 15, cred că au fost
  • un ou
  • delikat
  • vreo 60-70 gr făină
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Ciupercile au fost spălate şi curăţate după care le-am tăiat codiţele.

Din ou, lapte, făină, delikat şi trei linguri de uleiam făcut un aluat ca la clătite, de consistenţă ceva mai groasă.

Am luat apoi fiecare ciupercă, am trecut-o bine prin compoziţia aceea groasă şi spumoasă şi le-am aruncat într-o tigaie cu ulei bine încins. Le-am prăjit pe ambele părţi şi apoi le-am devorat.....

Se consumă fierbinţi, dar mie mi-au plăcut foarte tare reci.

Noi le-am folosit ca garnitură lângă un macrou prăjit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise