Ciupercile au fost spălate şi curăţate după care le-am tăiat codiţele.
Din ou, lapte, făină, delikat şi trei linguri de uleiam făcut un aluat ca la clătite, de consistenţă ceva mai groasă.
Am luat apoi fiecare ciupercă, am trecut-o bine prin compoziţia aceea groasă şi spumoasă şi le-am aruncat într-o tigaie cu ulei bine încins. Le-am prăjit pe ambele părţi şi apoi le-am devorat.....
Se consumă fierbinţi, dar mie mi-au plăcut foarte tare reci.
Noi le-am folosit ca garnitură lângă un macrou prăjit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii