autor:

grigorescu beatrice

» » Aperitive

Ciuperci in aluat

Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: grigorescu beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
500 g ciuperci, un ou, 12 ceasca faina, 12 ceasca lapte, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mijlocii si proaspete, se rup cotoarele, se spala si se usuca bine cu un servet, se face un aluat ca pentru clatite din ou, faina si lapte, se intoduc ciupercile in aluat si apoi se prajesc in ulei pe ambele parti, se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu oua
Ciuperci in aluat cu sos de ciuperci

Ciuperci in aluat cu sos de ciuperci

Spalati ciupercile in apa rece si puneti-le la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu putina sare,

6 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte bune!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

    Se poate face un aluat din faina,apa minerala si ulei, ca sa fie o mancare de post

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Foarte bune!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tarta cu somon fume si branza feta