Ciuperci in crusta de cascaval

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Ciuperci in crusta de cascaval

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 250 gr cascaval
  • sare

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le asezam in 2 tigaite de lut. La fel de bune sunt si vasele de yena.

Peste ciuperci adaugam ulei de masline si sare.Zdrobim usturoil si il amestecam cu ciupercile. Apoi, le dam la cuptor timp de 20 de minute.

Taiem cascavalul in felii subtiri (eu am folosit cutitul economic pentru curatat legume).

Acoperim ciupercile cu un strat generos de cascaval si dam la cuptor pana se gratineaza frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise