Autor:
Elena (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010
Ingrediente
500 g ciuperci, 2 linguri ulei de masline, 1 legatura de marar, 2 linguri faina, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se taie ciupercile bucatele, se pune uleiul la incins si apoi se adauga ciupercile. Se lasa pe foc mic acoperite pana se inmoaie. Se toaca mararul si se adauga peste ciuperci si se mai lasa putin pe foc. Se amesteca faina cu apa si se toarna peste ciuperci.Se mai lasa putin pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in sos de marar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Spalam limba bine cu apa rece, o curatam de eventuale pielite si tendoane(daca sunt). Intr-o oala
1 vot
0 comentarii
3h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate