autor:

Anonim

» » Aperitive

ciuperci inabusite cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
ciuperci, smantana, margarina, faina, lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 100 g de margarina. Faina dizolvata in 300 ml de lapte se adauga in margarina topita, se fierb si se amesteca continuu. In sosul format se adauga restul de lapte , ciupercile , smantana, sare si se continua fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci inabusite cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza

Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza

Mai intai, se taie rosiile in jumatate si se lasa la scurs alaturi de castravetzi.Castravetzii se

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete

4 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Corabioare de Cartofi