Încingeti cuptorul la 220°C. Puneti ricotta intr-un bol impreuna cu coaja de lamâie, ardeiul iute, putina sare si piper. Amestecati cu o lingura de lemn, apoi adaugati verdeata tocata si parmezanul.
Înlaturati cu grija piciorusele de la ciuperci si aruncati-le (sau pastrati-le ca sa faceti un sos pentru paste), apoi dati palariile ciupercilor prin putin ulei, sare si piper.
Asezati-le intr-o tava cu deschiderea in sus, astfel incât sa le puteti umple cu fantasticul amestec de ricotta. Puneti umplutura cu grija, presarati deasupra putin parmezan si coaceti ciupercile in cuptorul incins pana când devin aurii - circa 15 minute.
Serviti-le pe o farfurie mare, presarate cu frunze de rucola sau alte verdeturi cu frunze moi.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii