autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

CIUPERCI LA CUPTOR

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
Ingrediente:, 2 linguri patrunjel tocat, 2 linguri pesmet 50-100 gr brinza sarata, 600 gr. rosii taiate din conserva, 1 lingura ulei masline, 2 anchovy taiate marunt, piper negru proaspat macinat 250 gr ciuperci champinion

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ciupercile, patrunjel, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se amesteca. Se pune intr-un vas termorezistent care in prealabil a fost uns cu ulei de masline deasupra se presara pesmet si se da la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri. Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si

22 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

Ardeiul kapia, cel galben, ii curatam de seminte, cotor si ii taiem bucati mai mari. Ceapa o curatam,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de post
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • motosca mariana

    motosca mariana (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Anchovy? Ma scuzati dar nu stiu exact la ce ingredient va referiti...traduceti va rog

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 2 linguri pesmet 50-100 gr brinza sarata
  • 600 gr. rosii taiate din conserva
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 anchovy taiate marunt
  • piper negru proaspat macinat 250 gr ciuperci champinion

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
motosca mariana

motosca mariana (Chef de cuisine)

Anchovy? Ma scuzati dar nu stiu exact la ce ingredient va referiti...traduceti va rog

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Kurkute tamam
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania