autor:

Lori

» » Aperitive

Ciuperci la cuptor

Autor: Lori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
Ciuperci Champignon (cate bucati dorim), ulei masline, ceapa verde, rosii chery, oregano, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se rup coditele, se aseaza intr-o tava pe o folie de aluminiu. Se taie ceapa verde rondele micute si se pun in fiecare ciuperca, se adauga uleiul de masline - cateva picaturi in fiecare palarioara - sare, piper, oregano si o jumatate de rosie chery pe post de capac. Se da la cupor 20-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pangasius cu ciuperci la cuptor

Pangasius cu ciuperci la cuptor

Spalam pestele,il punem intr-o tava de yenna.Curatam ciupercutele si le spalam,apoi le punem in tava

8 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Pot spune ca am avut o copilarie frumoasa,cu mancaruri specific romanesti,pregatite cu iscusinta

7 voturi    2 comentarii
45 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ionut80 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    O reteta de post pe care cu siguranta o voi incerca.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Lori
Semiluna

Semiluna

Se bate oul cu zaharul pana se topeste. Se adauga faina, uleiul, nucile, praful de copt, zaharul

2 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Fara foto

ionut80 (Chef de cuisine)

O reteta de post pe care cu siguranta o voi incerca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ardei copti si prajiti