CIUPERCI LA CUPTOR

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci champignion mari,
  • 1 ceapa de marime medie,
  • 150 gr costita de porc afumata,
  • 5 felii de cascaval,
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Se curata ciupercile, piciorusele ciupercilor si ceapa se toaca marunt, iar costita se taie cubulete. Intr-o cratita se pun 50 gr de unt se lasa sa se topeasca dupa care se pune costita taiata si se lasa sa se prajeasca putin dupa care se adauga ceapa si piciorusele ciupercilor, se amesteca si se lasa sa se caleasca putin. Cele 10 ciuperci se pun intr-un vas iena (sau tava pt.friptura) uns cu unt si se umplu cu compozitia rezultata. Se acopera fiecare ciuperca cu feliute de cascaval. Se pun la cuptor si se lasa pana se topeste si se rumeneste putin cascavalul si se inmoaie ciupercile(20 min in cuptorul incins). Se poate servi ca aperetiv cald/rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise