autor:

Fara foto

» » Aperitive

CIUPERCI LA CUPTOR

Autor: Cristina Peczka (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Peczka (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 mai 2007

Ingrediente
10 ciuperci champignion mari, , 1 ceapa de marime medie, , 150 gr costita de porc afumata, , 5 felii de cascaval, , 100 gr unt

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

8 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, piciorusele ciupercilor si ceapa se toaca marunt, iar costita se taie cubulete. Intr-o cratita se pun 50 gr de unt se lasa sa se topeasca dupa care se pune costita taiata si se lasa sa se prajeasca putin dupa care se adauga ceapa si piciorusele ciupercilor, se amesteca si se lasa sa se caleasca putin. Cele 10 ciuperci se pun intr-un vas iena (sau tava pt.friptura) uns cu unt si se umplu cu compozitia rezultata. Se acopera fiecare ciuperca cu feliute de cascaval. Se pun la cuptor si se lasa pana se topeste si se rumeneste putin cascavalul si se inmoaie ciupercile(20 min in cuptorul incins). Se poate servi ca aperetiv cald/rece
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Medalion de rechin cu ciuperci la cuptor

Asez medalionul de rechin in vas de yena, uns cu ulei. Presar cu ceapa si usturoi taiate juliene.

7 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Ciuperci cu oua ochiuri si sos alb la cuptor

Ciuperci cu oua ochiuri si sos alb la cuptor

Ciupercile se curata,se scot piciorusele, se spala,se sterg bine,se presara sare,piper,cimbru si

8 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria , 29 iunie 2010

    fataaa...furasi reteta...da' ai uitat de lapte si putin vin,care se adauga in compozitie in timp ce se caleste cepa ,coditele si costita....e mai delicios asa!!!

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

8 voturi

Ingrediente

  • 10 ciuperci champignion mari
  • 1 ceapa de marime medie
  • 150 gr costita de porc afumata
  • 5 felii de cascaval
  • 100 gr unt

Raporteaza reteta

Fara foto

maria

fataaa...furasi reteta...da' ai uitat de lapte si putin vin,care se adauga in compozitie in timp ce se caleste cepa ,coditele si costita....e mai delicios asa!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute cu legume