autor:

» » Aperitive

Ciuperci la gratar

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- ciuperci 1 kg, - piper 5 g, - verdeata, - ulei 100 ml, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati si curatati ciupercile, le tocati piciorusele si le amestecati cu piperul, sarea si 2 legaturi de verdeata. Puneti aceasta tocatura in palaria ciupercilor, adaugati putin ulei si le puneti pe gratar. Dupa ce s-au fript bine le scoateti pe o farfurie si le lasati sa se raceasca 5 min. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Prima data marinam puiul: Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il taiem

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii

Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii

Spalam ciupercile si le taiem felii. Curatam usturoiul si-l tocam. Incingem o lingura de ulei intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - ciuperci 1 kg
  • - piper 5 g
  • - verdeata
  • - ulei 100 ml
  • - sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chiftele de dovlecei