Se spala si se curata ciupercile(va recomand, sa nu le curatati de pielita de deasupra, ci numai de miceliul de langa piciorus si respectiv de sub palaria ciupercii, nici intr-un caz nu curatati lamelele acesteia);
Se scot si se toaca piciorusele marunt;
Se amesteca tocatura cu piper, sare, verdeata si ulei;
Se pune tocatura in (pe) ciuperci;
Se pun pe gratar sau intr-o tava, in cuptorul fierbinte, iar la servire, ornati cu fetii subtiri de gogosar in otet si patrunjel...Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii