Reteta postata pe: 02 aprilie 2009
Ingrediente
- ciuperci (mai) mari - l kg (sau cate 1 bucata de persoana), - piper - 5 gr, sau dupa gust, - verdeata - 2 legaturi - marar si patrunjel, - ulei - 100 ml, - sare - dupa gust.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se spala si se curata ciupercile(va recomand, sa nu le curatati de pielita de deasupra, ci numai de miceliul de langa piciorus si respectiv de sub palaria ciupercii, nici intr-un caz nu curatati lamelele acesteia);
Se scot si se toaca piciorusele marunt;
Se amesteca tocatura cu piper, sare, verdeata si ulei;
Se pune tocatura in (pe) ciuperci;
Se pun pe gratar sau intr-o tava, in cuptorul fierbinte, iar la servire, ornati cu fetii subtiri de gogosar in otet si patrunjel...Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Prima data marinam puiul:
Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie.
Il taiem
Spalam ciupercile si le taiem felii. Curatam usturoiul si-l tocam. Incingem o lingura de ulei intr-o
0 voturi
0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate