autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci la gratar

Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
- ciuperci (mai) mari - l kg (sau cate 1 bucata de persoana), - piper - 5 gr, sau dupa gust, - verdeata - 2 legaturi - marar si patrunjel, - ulei - 100 ml, - sare - dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata ciupercile(va recomand, sa nu le curatati de pielita de deasupra, ci numai de miceliul de langa piciorus si respectiv de sub palaria ciupercii, nici intr-un caz nu curatati lamelele acesteia);

Se scot si se toaca piciorusele marunt;

Se amesteca tocatura cu piper, sare, verdeata si ulei;

Se pune tocatura in (pe) ciuperci;

Se pun pe gratar sau intr-o tava, in cuptorul fierbinte, iar la servire, ornati cu fetii subtiri de gogosar in otet si patrunjel...Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci cu unt si marar la gratar

Ciuperci cu unt si marar la gratar

Se spală bine ciupercile si se taie codiţele, care se toacă mărunt. Se amestecă untul cu codiţele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar
Copănele de pui la grătar cu ciuperci şi roşii

Copănele de pui la grătar cu ciuperci şi roşii

Spălăm copanelele şi le condimentăm cu sare, piper şi ierburi aromate după gust. Le pregătim

22 voturi    5 comentarii
30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - ciuperci (mai) mari - l kg (sau cate 1 bucata de persoana)
  • - piper - 5 gr
  • sau dupa gust
  • - verdeata - 2 legaturi - marar si patrunjel
  • - ulei - 100 ml
  • - sare - dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Praz umplut cu crema de tofu