autor:

» » Aperitive

Ciuperci la gratar

Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Moraru (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
- ciuperci (mai) mari - l kg (sau cate 1 bucata de persoana), - piper - 5 gr, sau dupa gust, - verdeata - 2 legaturi - marar si patrunjel, - ulei - 100 ml, - sare - dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata ciupercile(va recomand, sa nu le curatati de pielita de deasupra, ci numai de miceliul de langa piciorus si respectiv de sub palaria ciupercii, nici intr-un caz nu curatati lamelele acesteia);

Se scot si se toaca piciorusele marunt;

Se amesteca tocatura cu piper, sare, verdeata si ulei;

Se pune tocatura in (pe) ciuperci;

Se pun pe gratar sau intr-o tava, in cuptorul fierbinte, iar la servire, ornati cu fetii subtiri de gogosar in otet si patrunjel...Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Prima data marinam puiul: Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il taiem

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii

Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii

Spalam ciupercile si le taiem felii. Curatam usturoiul si-l tocam. Incingem o lingura de ulei intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - ciuperci (mai) mari - l kg (sau cate 1 bucata de persoana)
  • - piper - 5 gr
  • sau dupa gust
  • - verdeata - 2 legaturi - marar si patrunjel
  • - ulei - 100 ml
  • - sare - dupa gust.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mini baghete umplute