Ciupercile se spala,se scot usor cotoarele si se curata negreala din \"palarii\".
Se tin 10 minute in apa cu putin otet ,dupa care se clatesc si se lasa la zvantat.
Asezam ciupercile (numai palariile)in tava, le stropim cu zeama de lamaie ,dupa care se toarna cate o picatura de ulei de masline in fiecare ,putina ceapa verde tocata ,marar tocat si deasupra bucatele de cascaval . Se introduce tava la cuptor cu setarea grill 15-20 min. Sunt delicioase si se servesc atat reci cat si calde ca atare sau garnitura la carne de orice fel,peste.
Se pot pregati si la gratar,ies la fel de delicioase.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii