Cu o seara inainte pregatim sosul de otet.Intr-un bidonas adaugam otetul de mere,uleiul de masline extra virgin,cateii de usturoi pisati marnunt,sare si putin piper negru macinat.Se amesteca totul bine si se pune la pastrat intr-un loc intunecat si uscat.Pregatim ciupercile spalandu-le bine,sau curatandu-le de coaja.Se elimina cotoarele si se aseaza pe placa incinsa in prealabil cu gura in sus.Se presara putina sare si incepem sa le stropim cu sosul de otet ,ajutandu-ne de capacul bidonului de plastic pe care il gaurim.Le lasam cu acest sos pana devin crocante pe cealalta parte iar pe partea cu sos rezulta moi. Se intorc pe ambele parti.Se servesc ca aperitiv.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii