autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Ciuperci la placa cu sos de otet

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 31 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 31 martie 2010

Ingrediente
500 gr ciuperci "champignon", 20 ml otet de mere, 20 ml ulei de masline extra virgin, 4 catei de usturoi, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cu o seara inainte pregatim sosul de otet.Intr-un bidonas adaugam otetul de mere,uleiul de masline extra virgin,cateii de usturoi pisati marnunt,sare si putin piper negru macinat.Se amesteca totul bine si se pune la pastrat intr-un loc intunecat si uscat.Pregatim ciupercile spalandu-le bine,sau curatandu-le de coaja.Se elimina cotoarele si se aseaza pe placa incinsa in prealabil cu gura in sus.Se presara putina sare si incepem sa le stropim cu sosul de otet ,ajutandu-ne de capacul bidonului de plastic pe care il gaurim.Le lasam cu acest sos pana devin crocante pe cealalta parte iar pe partea cu sos rezulta moi. Se intorc pe ambele parti.Se servesc ca aperitiv.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la placa cu sos de otet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Briose cu carnati afumati, emmentaler si ardei gras

Briose cu carnati afumati, emmentaler si ardei gras

Ouăle se bat bine și se amestecă cu laptele și uleiul. Făina se cerne și se amestecă cu praful

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

98 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Rulada cu spanac si branza de vaci