autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci pane

Autor: marius iliesi (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marius iliesi (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 octombrie 2008

Ingrediente
ciuperci (selectate alea mai mari, ca sa fie mai adanci), cascaval, oua, sunca presata, ulei, faina de grau 2-3 linguri, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale impreuna cu faina si sarea pana devine aproape ca o pasta, sunca se taie cuburi mici, se curata ciupercile de pielita, dupa care se umple in interiorul lor cu sunca si se rade cascaval peste ele, se pun in tigaie la foc potrivit si se lasa jumatate de minut. Apoi, cu o lingura se pun pe fiecare oua batute si se lasa pana se rumenesc. Se servesc cu mamaliguta si mujdei. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Rosiile: Tai un capacel rosiilor,le scoti miezul cu o lingurita,le presaram cu putina sare si

11 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute pane

Ciuperci umplute pane

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa. Se amesteca pateul

36 voturi    19 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • ciuperci (selectate alea mai mari
  • ca sa fie mai adanci)
  • cascaval
  • oua
  • sunca presata
  • ulei
  • faina de grau 2-3 linguri
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
“Labaneh” cu chili-“Labaneh harra”