autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci pane

Autor: marius iliesi (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marius iliesi (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 octombrie 2008

Ingrediente
ciuperci (selectate alea mai mari, ca sa fie mai adanci), cascaval, oua, sunca presata, ulei, faina de grau 2-3 linguri, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale impreuna cu faina si sarea pana devine aproape ca o pasta, sunca se taie cuburi mici, se curata ciupercile de pielita, dupa care se umple in interiorul lor cu sunca si se rade cascaval peste ele, se pun in tigaie la foc potrivit si se lasa jumatate de minut. Apoi, cu o lingura se pun pe fiecare oua batute si se lasa pana se rumenesc. Se servesc cu mamaliguta si mujdei. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute pane

Ciuperci umplute pane

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa. Se amesteca pateul

36 voturi    19 comentarii
20 min
Aperitive
Ciuperci pane

Ciuperci pane

Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita,se indeparteaza codita,se spala si se

4 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • ciuperci (selectate alea mai mari
  • ca sa fie mai adanci)
  • cascaval
  • oua
  • sunca presata
  • ulei
  • faina de grau 2-3 linguri
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Placinta cu branzeturi