autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Ciupeci pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg palarii de vinetele, o ceapa, 2-3 catei usturoi, crenguta de cimbru, piper, sare, dafin, 2 oua, faina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbi palariile de vinetele in apa cu ceapa, dafin, cimbru,usturoi, ceapa,sare. Le strecori, le treci prin faina apoi ouale batute cu sare si piper. Le prajesti pe ambele parti in uei incins. Servesti cu mujdei de usturoi si mamaliga fierbite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupeci pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de Gutui

Mancare de Gutui

Pasul 1: Taiem gutuile in felii groase de 2-3 cm. Curatam fiecare felie de seminte si de partea

2 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene
Pãezinhos de alho ( Pâinici de usturoi)

Pãezinhos de alho ( Pâinici de usturoi)

Aceste pâinici proaspete si aromate au dat tonul unei cine speciale...sunt si preferatele mele dimineata

10 voturi    4 comentarii
2h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Am facut reteta asta cu sampinioni si a fost foarte apreciata. La fiert, am adaugat cateva picaturi de lamaie,in felul acesta s-a pastrat culoarea ciupercilor

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    Cely , 20 mai 2009

    Multumesc pentru aprecieri.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Buna reteta. Felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Sunt bune, le poti incerca.

    • Fara foto

      cely , 13 mai 2009

      Da sunt foarte bune, dar de preferat sa nu se manance la cina. Sunt destul de grele la digestie

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

      Trebuie sa incerc reteta neaparat,cred ca sunt delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

23 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Orez indian (Basant pulao)