autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Ciupeci pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg palarii de vinetele, o ceapa, 2-3 catei usturoi, crenguta de cimbru, piper, sare, dafin, 2 oua, faina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbi palariile de vinetele in apa cu ceapa, dafin, cimbru,usturoi, ceapa,sare. Le strecori, le treci prin faina apoi ouale batute cu sare si piper. Le prajesti pe ambele parti in uei incins. Servesti cu mujdei de usturoi si mamaliga fierbite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupeci pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Pasul 1 Taiem cartofii in rondele groase de o jumatate de cm. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Ghiveci de vara

Ghiveci de vara

Curatam ceapa si o taiem solzisori, apoi o tragem in putin ulei ,in cratita in care vom face ghiveciul. Rosiile

3 voturi    0 comentarii
35 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Am facut reteta asta cu sampinioni si a fost foarte apreciata. La fiert, am adaugat cateva picaturi de lamaie,in felul acesta s-a pastrat culoarea ciupercilor

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    Cely , 20 mai 2009

    Multumesc pentru aprecieri.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Buna reteta. Felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Sunt bune, le poti incerca.

    • Fara foto

      cely , 13 mai 2009

      Da sunt foarte bune, dar de preferat sa nu se manance la cina. Sunt destul de grele la digestie

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

      Trebuie sa incerc reteta neaparat,cred ca sunt delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Ciorba de dovlecei cu zeama de varza (de post)