Ingrediente
1/2 kg palarii de vinetele, o ceapa, 2-3 catei usturoi, crenguta de cimbru, piper, sare, dafin, 2 oua, faina, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
1 vot
Prima pagina » Retete Culinare » Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene
Ingrediente
1/2 kg palarii de vinetele, o ceapa, 2-3 catei usturoi, crenguta de cimbru, piper, sare, dafin, 2 oua, faina, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
1 vot
Cely Snijec (Chef de cuisine):
Am facut reteta asta cu sampinioni si a fost foarte apreciata. La fiert, am adaugat cateva picaturi de lamaie,in felul acesta s-a pastrat culoarea ciupercilor
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Super !
Cely , 20 mai 2009
Multumesc pentru aprecieri.
tradaro (Chef de cuisine) , 19 mai 2009
Buna reteta. Felicitari!
Redusa
1h
1 vot
constanta proca (Chef de cuisine)
Super !
flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 mai 2009
Sunt bune, le poti incerca.
cely , 13 mai 2009
Da sunt foarte bune, dar de preferat sa nu se manance la cina. Sunt destul de grele la digestie
cristina i. (Chef de cuisine) , 13 mai 2009
Trebuie sa incerc reteta neaparat,cred ca sunt delicioasa