autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Ciupeci pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg palarii de vinetele, o ceapa, 2-3 catei usturoi, crenguta de cimbru, piper, sare, dafin, 2 oua, faina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbi palariile de vinetele in apa cu ceapa, dafin, cimbru,usturoi, ceapa,sare. Le strecori, le treci prin faina apoi ouale batute cu sare si piper. Le prajesti pe ambele parti in uei incins. Servesti cu mujdei de usturoi si mamaliga fierbite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupeci pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Painici aromate

Painici aromate

1. Se dizolva drojdia in 150 ml apa calduta, impreuna cu 1 lingurita zahar, lasand-o 10-12 minute,

8 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Retete vegetariene
Bruschete romanesti

Bruschete romanesti

Se lasa aluatul la dezghetat si intre timp taiem rosiile si mozzarella in cubulete mici.Tocam verdeata

4 voturi    5 comentarii
25 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Am facut reteta asta cu sampinioni si a fost foarte apreciata. La fiert, am adaugat cateva picaturi de lamaie,in felul acesta s-a pastrat culoarea ciupercilor

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    Cely , 20 mai 2009

    Multumesc pentru aprecieri.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Buna reteta. Felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Sunt bune, le poti incerca.

    • Fara foto

      cely , 13 mai 2009

      Da sunt foarte bune, dar de preferat sa nu se manance la cina. Sunt destul de grele la digestie

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

      Trebuie sa incerc reteta neaparat,cred ca sunt delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Gnocchi cu sos Arrabbiata