autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Ciupeci pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
1/2 kg palarii de vinetele, o ceapa, 2-3 catei usturoi, crenguta de cimbru, piper, sare, dafin, 2 oua, faina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbi palariile de vinetele in apa cu ceapa, dafin, cimbru,usturoi, ceapa,sare. Le strecori, le treci prin faina apoi ouale batute cu sare si piper. Le prajesti pe ambele parti in uei incins. Servesti cu mujdei de usturoi si mamaliga fierbite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupeci pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Frigarui cu branza grill

Frigarui cu branza grill

Branza se taie in cuburi cu latura de 2 cm. Se amesteca cu chimenul si cu sucul de lamaie si se lasa

5 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Bratkartoffeln

Bratkartoffeln

Se spala, curata, se taie cartofii si se pun la fiert pana se inmoaie usor. Cartoful nu trebuie sa

3 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Am facut reteta asta cu sampinioni si a fost foarte apreciata. La fiert, am adaugat cateva picaturi de lamaie,in felul acesta s-a pastrat culoarea ciupercilor

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    Cely , 20 mai 2009

    Multumesc pentru aprecieri.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Buna reteta. Felicitari!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Sunt bune, le poti incerca.

    • Fara foto

      cely , 13 mai 2009

      Da sunt foarte bune, dar de preferat sa nu se manance la cina. Sunt destul de grele la digestie

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

      Trebuie sa incerc reteta neaparat,cred ca sunt delicioasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Sirop din muguri de brad, maruntiti