autor:

lili

» » Aperitive

Ciuperci pane

Autor: lili (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lili (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2010

Ingrediente
O reteta usor de facut foarte buna si foarte gustoasa,iar pentru prepararea ei avem nevoie de urmatoarele:, , * ciuperci (eu am folosit champignon), * oua, * faina alba, * pesmet, * ulei, * sare, * piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare



Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita,se indeparteaza codita,se spala si se presara cu sare si piper. Se lasa cam o jumatate de ora sa-si traga sare,iar dupa aceea se dau prin faina.ou batut, pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti pina devin aurii. Se scot pe servetele absorbante de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

-Se spală ciupercile, se îndepărtează piciorușele și se lasă să se scurgă și să se usuce

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Ciuperci pane Mirey

Ciuperci pane Mirey

Se fierb ciupercile cam 15 min, se scurg si se toaca nu foarte marunt. Din oua, apa minerala,

5 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Arata bine!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    Tare bune trebuie sa fie.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • O reteta usor de facut foarte buna si foarte gustoasa,iar pentru prepararea ei avem nevoie de urmatoarele:
  • * ciuperci (eu am folosit champignon)
  • * oua
  • * faina alba
  • * pesmet
  • * ulei
  • * sare
  • * piper

Raporteaza reteta

Retete
de lili
Triunghiuri cu telemea

Triunghiuri cu telemea

Brinza telemea o dam pe razatoarea cu ochiuri mari si o amestecam cu 1 ou.Aluatul de foietaj il lasam

7 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Crochete de cartofi

Crochete de cartofi

Cartofii se curata,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare.Dupa ce au fiert se scurg

29 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj,in apa cu putina sare.Dupa fierbere se scurg

1 vot    6 comentarii
25 min
Paste si pizza

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Arata bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Dovlecei umpluti