autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci pane

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), , 2 oua, , 3 linguri faina, , 5 linguri pesmet condimentat, , sare,, piper, , patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se procedeaza exact ca la prepararea snitelelor din piept de pui. Ciupercile se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza bine si se lasa acoperite 10 minute. Se trec apoi prin faina, prin ouale batute bine si, in final, prin pesmet. Se prajesc in ulei sau unt bine incins. Inainte de a fi servite, se asaza pe un platou si se presara patrunjel taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci pane

Ciuperci pane

Se fierb ciupercile 5-10minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Intre timp se bat ouale ca pentru

12 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Pane-uri de ciuperci umplute

Pane-uri de ciuperci umplute

Spalam ciupercile si le indepartam coditele. Maruntim ceapa si ardeii si-I punem intr-o tigaie cu

24 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor
  • hribilor)
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 5 linguri pesmet condimentat
  • sare,
  • piper
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Varzari