Ciupercile le spalam una cate una si le scuturam de surplusul de apa.
Mararul il spalam si il tocam marunt.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Intr-un bol punem 3 linguri ulei, vinul, mararul, ustroiul, sare si piper dupa gust, patrunjelul uscat si 5 linguri apa rece.
Amestecam bine toate aceste ingrediente.
Trecem fiecare ciuperca, pe ambele parti, prin acest bait.
Le acoperim si le dam la frigider pentru 2-3 ore.
Ungem un vas yena cu ulei si asezam ciupercile in vas.
Punem o canita de apa,acoperim vasul si il dam in cuptor.
Aprindem cuptorul si lasam ciupercile cam 40 de minute acolo.
Le descoperim dupa acest timp si le mai lasam cam 10 minute.
Cand sunt gata, le scoatem, le lasam putin la racorit , apoi servim.
Sa aveti pofta!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii