Ciupercile le spalam una cate una si le scuturam de surplusul de apa.
Mararul il spalam si il tocam marunt.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Intr-un bol punem 3 linguri ulei, vinul, mararul, ustroiul, sare si piper dupa gust, patrunjelul uscat si 5 linguri apa rece.
Amestecam bine toate aceste ingrediente.
Trecem fiecare ciuperca, pe ambele parti, prin acest bait.
Le acoperim si le dam la frigider pentru 2-3 ore.
Ungem un vas yena cu ulei si asezam ciupercile in vas.
Punem o canita de apa,acoperim vasul si il dam in cuptor.
Aprindem cuptorul si lasam ciupercile cam 40 de minute acolo.
Le descoperim dupa acest timp si le mai lasam cam 10 minute.
Cand sunt gata, le scoatem, le lasam putin la racorit , apoi servim.
Sa aveti pofta!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii