Ciuperci prajite cu usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura bulion,
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • 1 lingura maghiran tocat.

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se taie felii. Usturoiul curatat se taie marunt si se prajeste impreuna cu ciupercile in uleiul incins. Se adauga sare, piper si bulion, se amesteca, se incorporeaza zeama de lamaie si maghiranul si se dunstuiesc circa 5 minute. Se mai gusta o data de sare si piper si se servesc, simplu, cu paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise