autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci prajite cu usturoi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
500 g ciuperci, , 1 catel de usturoi, , 1 lingura ulei de masline, , sare, , piper, , 1 lingura bulion, , 2 linguri zeama de lamaie, , 1 lingura maghiran tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

47 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se taie felii. Usturoiul curatat se taie marunt si se prajeste impreuna cu ciupercile in uleiul incins. Se adauga sare, piper si bulion, se amesteca, se incorporeaza zeama de lamaie si maghiranul si se dunstuiesc circa 5 minute. Se mai gusta o data de sare si piper si se servesc, simplu, cu paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci prajite cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi boieresti

Cartofi boieresti

Pregatim un wok, punem un pic de ulei de masline. Curatam cartofii, prazul, usturoiul. Spanacul

7 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    Felicitari pentru reteta !

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

47 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Legume gratinate