Ciupercile se spala si se taie bucati potrivite.Dovlecelul se taie cuburi.Se pune la incins uleiul intr-o tigaie mai inalta.Ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc putin in uleiul incins.Se adauga pasta de tomate si sare dupa gust.Se pun apoi ciupercile si dovlecelul si se acopera cu apa .Se lasa la fiert pana se inmoaie ciupercile si dovlecelul si apa scade putin iar intre timp se pune piper si busuioc uscat dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii