Luati un platou mare, rezistent la caldura, si asezati pe el ciupercile, intr-un singur strat. Presarati deasupra bucateleie de brânza si frunzele de cimbru. Condimentati cu sare si piper, turnati putin ulei de masline si puneti platoul sub gratarul din cuptor.
Lasati-l sa stea câteva minute, verificadnd des, pâna când branza se topeste, devine aurie si formeaza bule. Serviti cu pâine cu coaja crocanta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii