autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci si pui in foetaj

Autor: violicea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violicea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
un pachet de foetaj linco, un piept de pui, o cutie de ciuperci sau 500 g ciuperci proaspete, cascaval, marar, unt

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui si se bate cu tocatorul. Se curata ciupercile si se fierb.Se intinde foetajul, pe care se aseaza pieptul de pui, ciupercile, felii de cascaval, marar.Aluatul se face sul si se aseaza in tava unsa cu unt sau ulei.Se baga la cuptor.Aproape de final se presara cascaval ras.Se lasa la cuptor la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si pui in foetaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Crochete de bechamel

Crochete de bechamel

Incepem cu prepararea sosului bechamel.Se pune untul la topit in oala in care o sa pregatim sosul.Se

14 voturi    14 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Carnati ca la mama acasa

Carnati ca la mama acasa

Se toaca carnea,se piseaza usturoiul,se taie marunt ardeiul iute. Se face urmatorul amestec:carne

12 voturi    13 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • un pachet de foetaj linco
  • un piept de pui
  • o cutie de ciuperci sau 500 g ciuperci proaspete
  • cascaval
  • marar
  • unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu cascaval, carnati afumati si gogosari murati