Se incinge cuptorul la 180 C. Se spala ciupercile, se sterg, se scot piciorusele, se sareaza si se pipereaza fiecare palarie (in interior) si se pune cate-o bucatica de unt. Se aseaza intr-o tava si se lasa la cuptor 10 minute. Se scot (cuptorul ramane aprins), se lasa sa se raceasca putin, iar cand sunt caldute, se pune cate putina smantana si se sparge cate un ou in fiecare. Se gusta de sare, piper si nucsoara. Se baga din nou la cuptor, se lasa 4 minute si se servesc calde, presarate cu tarhon tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii