autor:

Anonim

» » Aperitive

ciuperci umplute

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
ciuperci, ceapa, sare, branza telemea, patrunjel, marar, lamaie, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste 2 min in 25 ml de ulei, adaugand cozile de ciuperci tocate marunt si piper. Se lasa sa fiarba acoperite, la foc mic, pana cand se inmoaie.
La sfarsit se adauga sare, marar si patrunjel. Palariile ciupercilor se asaza unele langa altele cu lamelele in sus , intr-o tava unsa cu 25 ml de unt; acestea se umplu cu cozile de ciuperci calite si se presara cu branza telemea rasa fin. Tava se introduce la cuptor, cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cosulete din paine cu ciuperci umplute

Cosulete din paine cu ciuperci umplute

1.Se curata ciupercile de picioruse si pielite,se pastreaza palariutele care se ung in interior cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Chiftele de ton cu sos de iaurt