autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Ciuperci umplute 2

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2010

Ingrediente
5 bucati ciuperci, 100g sunca presata, 100g telemea sarata, 100g cascaval, 2 linguri ulei de masline, 1-2 rondele, ardei iute obtional

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Curatam si spalam ciupercile, indepartam piciorusele pe care le sectionam in doua. Sunca o taiem in cubulete mici iar ardeiul iute il maruntim.
Intr-o tava punem hartie de copt, asezam ciupercile si le stropim cu ulei. In fiecare ciuperca punem branza maruntita, cateva bucatele de ardei, sunca si acoperim cu cascavalul ras pe razatoarea mica. Pe fiecare piciorus de ciuperca, punem cate o feliuta de cascaval.
Introducem tava in cuptorul incalzit dinainte, pentru 30’ la foc mic. Se pot servi simple sau langa garnituri, sunt gustoase atat calde cat si reci.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute 2" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute cu legume

Ciuperci umplute cu legume

Se spala ciupercile si li se rup coditele. Se pun ciupercile in tava unsa cu ulei, se presare sare

7 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Frumos prezentate!

  • joly-gina

    joly-gina (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

    le ador sunt foarte bune si reci si calde

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

    Tare gustoase sunt...

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 5 bucati ciuperci
  • 100g sunca presata
  • 100g telemea sarata
  • 100g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1-2 rondele
  • ardei iute obtional

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Frumos prezentate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
"Labaneh" de Jerash aromat