autor:

Anonim

» » Aperitive

ciuperci umplute

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
ciuperci, ceapa, sare, branza telemea, patrunjel, marar, lamaie, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste 2 min in 25 ml de ulei, adaugand cozile de ciuperci tocate marunt si piper. Se lasa sa fiarba acoperite, la foc mic, pana cand se inmoaie.
La sfarsit se adauga sare, marar si patrunjel. Palariile ciupercilor se asaza unele langa altele cu lamelele in sus , intr-o tava unsa cu 25 ml de unt; acestea se umplu cu cozile de ciuperci calite si se presara cu branza telemea rasa fin. Tava se introduce la cuptor, cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cotlete umplute cu ciuperci

Cotlete umplute cu ciuperci

Se spala si se sterg cotletele apoi se cresteaza cu un cutit ascutit,pe cantul carnos,astfel incat

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Jumatatile de bagheta se taie de-a lungul si se scobesc

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Sunt foarte bune...imi plac si dupa ce se racesc.Eu pun mozzarela deasupra

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Sunt foarte bune...imi plac si dupa ce se racesc.Eu pun mozzarela deasupra

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Mini baghete umplute