Ceapa tocata marunt se caleste 2 min in 25 ml de ulei, adaugand cozile de ciuperci tocate marunt si piper. Se lasa sa fiarba acoperite, la foc mic, pana cand se inmoaie.
La sfarsit se adauga sare, marar si patrunjel. Palariile ciupercilor se asaza unele langa altele cu lamelele in sus , intr-o tava unsa cu 25 ml de unt; acestea se umplu cu cozile de ciuperci calite si se presara cu branza telemea rasa fin. Tava se introduce la cuptor, cca 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii