Ceapa tocata marunt se caleste 2 min in 25 ml de ulei, adaugand cozile de ciuperci tocate marunt si piper. Se lasa sa fiarba acoperite, la foc mic, pana cand se inmoaie.
La sfarsit se adauga sare, marar si patrunjel. Palariile ciupercilor se asaza unele langa altele cu lamelele in sus , intr-o tava unsa cu 25 ml de unt; acestea se umplu cu cozile de ciuperci calite si se presara cu branza telemea rasa fin. Tava se introduce la cuptor, cca 30 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii