Ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute

Ingrediente

  • 500g ciuperci proaspete
  • 3morcovi
  • 2cepe de apa
  • 50 ml ulei de masline
  • 3 ardei capia
  • Sare

Mod de preparare

Se curata ciupercile,se spala se rup coditele care se toaca marunt amestecidu-se cu morcovii,ceapa si ardeiul capia tocate marunt.Se umplu ciupercile cu aceasata tocatura,se asezoneaza cu sare dupa gust si ulei de masline.Se dau la cuptor ala foc potrivit 30\'

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor