autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
500g ciuperci proaspete, 3morcovi, 2cepe de apa, 50 ml ulei de masline, 3 ardei capia, Sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile,se spala se rup coditele care se toaca marunt amestecidu-se cu morcovii,ceapa si ardeiul capia tocate marunt.Se umplu ciupercile cu aceasata tocatura,se asezoneaza cu sare dupa gust si ulei de masline.Se dau la cuptor ala foc potrivit 30\'
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

Ciuperci pane umplute cu cremă de brânză

-Se spală ciupercile, se îndepărtează piciorușele și se lasă să se scurgă și să se usuce

3 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci

clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci

Se face o compozitie din ingredientele de mai sus si se prepara clatite subtiri. Se pune creierul

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2011

    Imi place,am facut si eu ,le-am folost alaturi de piept de pui la gratar...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

    Usor de facut si foarte gustos ! Putin cascaval deasupra ii da o savoare deosebita !

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    bune si foarte usor de pregatit! Se pot servi si cu sos

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Si mie imi place sa fac ciuperci umplute.Eu pun in compozitie si putin cascaval ras ,iar cand le scot din cuptor mai rad putin pe ele fierbinti ,sa prinda o crusta frumoasa.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Foarte bine vă arată ciupercile la amândouă. Cred că sunt minunate.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Si mie imi plac ciupercile dar nu am facut niciodata umplute,le fac simple cu sare si putina branza rasa deasupra la cuptor.O sa incerc si umplute.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Sunt apetisante retetele voaste si arata foarte bine ambele imagini. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Interesanta reteta ta Mihaela.Eu le pregatesc cam asa: jumatate kg ciuperci,o ceapa,4 catei de usturoi,1-2 rosii,marar verde,sare,piper,condimente,scortisoara,3 linguri pesmet,o lingura digesta praf,otet,vin,zeama de lamiae,3-4 cuisoare. Ciupercile se spala,se scot usor cotoarele si se curata negreala din "palarii". Se tin 10 minute in apa cu putin otet ,dupa care se clatesc si se lasa la zvantat. Cotoarele se toaca marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt,usturoiul tocat marunt sau zdrobit,rosiile taiate cubulete mici,mararul tocat marunt,sare,piper,putina scortisoara,condimente,2 linguri de pesmet si o lingura de digesta praf pentru a trage din surplusul de zeama de la ciuperci.Spre sfarsit puneti putin vin. Intr-un vas de yena sau o tava se toarna putin de ulei si se presara o lingura de pesmet.Asezam ciupercile in tava, le stropim cu zeama de lamaie ,dupa care se vor umple cu compozitia racita.Printre ciuperci presaram 3-4 cuisoare. Se introduce tava la cuptor,iar spre sfarsit se toarna din nou putin vin.Sunt delicioase si se servesc atat reci cat si calde,simple sau garnitura la carne de orice fel,peste.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 500g ciuperci proaspete
  • 3morcovi
  • 2cepe de apa
  • 50 ml ulei de masline
  • 3 ardei capia
  • Sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place,am facut si eu ,le-am folost alaturi de piept de pui la gratar...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca