autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Degan Ovidiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Degan Ovidiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
500 grame ciuperci champinion, o ceapa, 100 grame orez, 200 cascaval, 100 grame sunca, 3 oua, 50 grame smantana, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala cu apa si lamaie pentru a nu se inegri, se indeparteaza cozile.
Se aseaza intr-o tava si se presara putina sare se introduc in cuptor pentru aproximativ 15 min
Intre timp se pregateste compozitia: se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu cozile si sunca taiata cubulete apoi se adauga orezul.
Se pune o cantitate de aproximativ 200 ml apa si se fierb, se adauga sare si piper dupa gust si la urma se pune patrunjelul verde tocat.
Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, se rada deasupra cascavalul, oule se bat impreuna cu smantana adauganduse si aici sare si piper dupa gust si se toarna deasupra dupa care se introduc in cuptor pana formeaza o crust.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca

Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca

Spal ciupercile, scot coditele separat. Asez ciupercile intr-un vas de Yena uns cu ulei. Calesc ceapa,

18 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se spala bine ciupercile. Coditele ciupercilor, rosiile, morcovul si buchetelele de broccoli se

3 voturi    4 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 grame ciuperci champinion
  • o ceapa
  • 100 grame orez
  • 200 cascaval
  • 100 grame sunca
  • 3 oua
  • 50 grame smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Fasole batuta