Ingrediente
500 grame ciuperci champinion, o ceapa, 100 grame orez, 200 cascaval, 100 grame sunca, 3 oua, 50 grame smantana, sare, piper, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
3 voturi
Mod de preparare
Se aseaza intr-o tava si se presara putina sare se introduc in cuptor pentru aproximativ 15 min
Intre timp se pregateste compozitia: se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu cozile si sunca taiata cubulete apoi se adauga orezul.
Se pune o cantitate de aproximativ 200 ml apa si se fierb, se adauga sare si piper dupa gust si la urma se pune patrunjelul verde tocat.
Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, se rada deasupra cascavalul, oule se bat impreuna cu smantana adauganduse si aici sare si piper dupa gust si se toarna deasupra dupa care se introduc in cuptor pana formeaza o crust.
Se servesc calde.
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010
O bunatate !