autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Degan Ovidiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Degan Ovidiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
500 grame ciuperci champinion, o ceapa, 100 grame orez, 200 cascaval, 100 grame sunca, 3 oua, 50 grame smantana, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala cu apa si lamaie pentru a nu se inegri, se indeparteaza cozile.
Se aseaza intr-o tava si se presara putina sare se introduc in cuptor pentru aproximativ 15 min
Intre timp se pregateste compozitia: se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu cozile si sunca taiata cubulete apoi se adauga orezul.
Se pune o cantitate de aproximativ 200 ml apa si se fierb, se adauga sare si piper dupa gust si la urma se pune patrunjelul verde tocat.
Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, se rada deasupra cascavalul, oule se bat impreuna cu smantana adauganduse si aici sare si piper dupa gust si se toarna deasupra dupa care se introduc in cuptor pana formeaza o crust.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Spalam ciupercile, le indepartam piciorusele, le saram si le lasam 10’, pe un prosop de hartie.

12 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele,

1 vot    1 comentariu
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 grame ciuperci champinion
  • o ceapa
  • 100 grame orez
  • 200 cascaval
  • 100 grame sunca
  • 3 oua
  • 50 grame smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cea de-a VII-a intilnire a "Gustoaselor" la Bran Predelut - Partea a II-a