Se curata ciupercile si se pun intr-o tava unsa cu unt. Separat se toaca marunt cotoarele si ceapa, care se calesc cu putina sare si ulei.Se pune in fiecare palarie cate o lingurita din aceasta compozitie si facultativ cate un ou de prepelita, deasupra se presara cu sare si piper si se baga la cuptor. Cand oul este bine facut se scoate tava si se pune peste ciuperci cascaval ras sau telemea, se mai da inca 10 min la cuptor. Sunt la fel de delicioase si fara ou.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii