autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Cristina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
10 ciuperci mai mari, unt, cascaval sau telemea, 1 ceapa mica,sare si piper, putin ulei,facultativ 10 oua prepelita

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se pun intr-o tava unsa cu unt. Separat se toaca marunt cotoarele si ceapa, care se calesc cu putina sare si ulei.Se pune in fiecare palarie cate o lingurita din aceasta compozitie si facultativ cate un ou de prepelita, deasupra se presara cu sare si piper si se baga la cuptor. Cand oul este bine facut se scoate tava si se pune peste ciuperci cascaval ras sau telemea, se mai da inca 10 min la cuptor. Sunt la fel de delicioase si fara ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Oua umplute cu pate si ciuperci

Oua umplute cu pate si ciuperci

Punem ouale la fiert cu un praf de sare pentru 8-10 minute din momentul in care incepe sa fiarba

7 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Spalam ciupercile usor sa nu le rupem, indepartam cozile si le punem pe un servet sa se scurga. Cozile

17 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Buiurdi