Se curata ciupercile si se pun intr-o tava unsa cu unt. Separat se toaca marunt cotoarele si ceapa, care se calesc cu putina sare si ulei.Se pune in fiecare palarie cate o lingurita din aceasta compozitie si facultativ cate un ou de prepelita, deasupra se presara cu sare si piper si se baga la cuptor. Cand oul este bine facut se scoate tava si se pune peste ciuperci cascaval ras sau telemea, se mai da inca 10 min la cuptor. Sunt la fel de delicioase si fara ou.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii