autor:

katy

» » Aperitive

CIUPERCI UMPLUTE

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
200g ciuperci mari, 200g branza de vaca proaspata, 1 ou, marar, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala bine. Piciorusele se dau pe razatoare,la fel si branza si se amesteca adaugand sare,piper,marar si un ou batut.Din compozitia obtinuta se umple ciupercile si se dau la cuptor cca 20 min.
Se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Imi plac ciupercile tare mult.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

  • Andra

    Andra (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte bune..

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Arata bine...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Am facut si eu la pensionarea mamei mele dar cand le-am scos din cuptor am pus cascaval ras pe razatoarea mica si s-a format o crusta alba,aspectoasa.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

      Se poate aseza cate o felie de rosie pe fiecare ciuperca.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 200g ciuperci mari
  • 200g branza de vaca proaspata
  • 1 ou
  • marar
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Imi plac ciupercile tare mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele cu cascaval