autor:

katy

» » Aperitive

CIUPERCI UMPLUTE

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
200g ciuperci mari, 200g branza de vaca proaspata, 1 ou, marar, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala bine. Piciorusele se dau pe razatoare,la fel si branza si se amesteca adaugand sare,piper,marar si un ou batut.Din compozitia obtinuta se umple ciupercile si se dau la cuptor cca 20 min.
Se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii

Ciuperci umplute cu ceapa verde si rosii

Spalam ciupercile, le stergem cu un prosop curat si indepartam coditele. Foile de ceapa verde le

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Ciuperci umplute cu pate de gasca si  rulouri din cotlet afumat

Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat

Ciupercile le spalam le rupem codita si le punem pe un sevet sa se usuce.Cu o lingurita umplem ciupercile

3 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Imi plac ciupercile tare mult.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

  • Andra

    Andra (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte bune..

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Arata bine...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Am facut si eu la pensionarea mamei mele dar cand le-am scos din cuptor am pus cascaval ras pe razatoarea mica si s-a format o crusta alba,aspectoasa.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

      Se poate aseza cate o felie de rosie pe fiecare ciuperca.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Imi plac ciupercile tare mult.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Muffins sarati pentru un dejun copios