autor:

katy

» » Aperitive

CIUPERCI UMPLUTE

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
200g ciuperci mari, 200g branza de vaca proaspata, 1 ou, marar, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala bine. Piciorusele se dau pe razatoare,la fel si branza si se amesteca adaugand sare,piper,marar si un ou batut.Din compozitia obtinuta se umple ciupercile si se dau la cuptor cca 20 min.
Se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu dovlecel si ciuperci

Vinete umplute cu dovlecel si ciuperci

Se curata coaja de pe vinete din loc in loc in fasii subtiri. Se taie drept capatul de la codita,

21 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Imi plac ciupercile tare mult.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

  • Andra

    Andra (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte bune..

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Arata bine...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Am facut si eu la pensionarea mamei mele dar cand le-am scos din cuptor am pus cascaval ras pe razatoarea mica si s-a format o crusta alba,aspectoasa.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

      Se poate aseza cate o felie de rosie pe fiecare ciuperca.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Imi plac ciupercile tare mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Mozzarella cu roșii și rozmarin