autor:

katy

» » Aperitive

CIUPERCI UMPLUTE

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
200g ciuperci mari, 200g branza de vaca proaspata, 1 ou, marar, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala bine. Piciorusele se dau pe razatoare,la fel si branza si se amesteca adaugand sare,piper,marar si un ou batut.Din compozitia obtinuta se umple ciupercile si se dau la cuptor cca 20 min.
Se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIUPERCI UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

21 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute (de post)

Ciuperci umplute (de post)

Spalam ciupercile si le punem pe un gratar 10\', intre timp tocam coditele de la ciuperci marunt

9 voturi    8 comentarii
25 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Imi plac ciupercile tare mult.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

  • Andra

    Andra (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte bune..

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Arata bine...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Am facut si eu la pensionarea mamei mele dar cand le-am scos din cuptor am pus cascaval ras pe razatoarea mica si s-a format o crusta alba,aspectoasa.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

      Se poate aseza cate o felie de rosie pe fiecare ciuperca.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Imi plac ciupercile tare mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii