autor:

fekete ioana

» » Aperitive

Ciuperci Umplute

Autor: fekete ioana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: fekete ioana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Ingrediente
600 gr. ciuperci Champinion, 100 gr. sunca, 100 gr. cascaval, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei gras, condimente : sare, piper, curry, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rup coditele ciupercilor, se spala cu apa rece si se toaca marunt.Palariile se curata se spala si se lasa la zvantat.
Ceapa, ardeiul, morcovul, sunca se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu coditele.Se adauga condimente dupa ce sunt patrunse bine.
Pregatim tava cu folie aluminiu unsa cu ulei,si asezam palariile umplute cu compozitia de mai sus. Deasupra fiecareia asezam cate o felie de cascaval si dam la cuptorul incins cam 20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs. Se pun intr-o tava cu foaie de copt. Branza

19 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)

Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)

Se spala ciupercile cu apa rece, se scurg, se rup piciorusele, apoi se aseaza palariutele intr-o

8 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Drob din ficat de pui cu coastă de porc şi cxarne tocată de curcan