Ciuperci Umplute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci Umplute

Ingrediente

  • 600 gr. ciuperci Champinion
  • 100 gr. sunca
  • 100 gr. cascaval
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • condimente : sare, piper, curry, oregano

Mod de preparare

Se rup coditele ciupercilor, se spala cu apa rece si se toaca marunt.Palariile se curata se spala si se lasa la zvantat.

Ceapa, ardeiul, morcovul, sunca se toaca marunt si se pun la calit impreuna cu coditele.Se adauga condimente dupa ce sunt patrunse bine.

Pregatim tava cu folie aluminiu unsa cu ulei,si asezam palariile umplute cu compozitia de mai sus. Deasupra fiecareia asezam cate o felie de cascaval si dam la cuptorul incins cam 20-25 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise