Ciupercile se curata se spala si se scurg.
Se aseaza pe o tava cu deschizatura in sus.In fiecare palarie se pune cate o bucatica de unt si se dau la cuptor.
Picioarele ciupercilor se taie marunt si se inabusa in unt pana scade tot lichidul.Se amesteca cu patrunjel verde tocat,zeama de lamaie,sare si piper.Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie.Se mai dau la cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc reci cu cascaval ras deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii