Ciupercile se curata se spala si se scurg.
Se aseaza pe o tava cu deschizatura in sus.In fiecare palarie se pune cate o bucatica de unt si se dau la cuptor.
Picioarele ciupercilor se taie marunt si se inabusa in unt pana scade tot lichidul.Se amesteca cu patrunjel verde tocat,zeama de lamaie,sare si piper.Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie.Se mai dau la cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc reci cu cascaval ras deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii