autor:

Ana-Maria

» » Aperitive

Ciuperci Umplute

Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2009

Ingrediente
12 ciuperci mari, un ardei capia rosu, o ceapa, 2-3 catei de usturoi, 200 g kaiser, 100 ml smantana lichida, 100 ml vin alb sec/supa de pui, ulei de masline, 2 rosii, 12 feliute cascaval/branza topita felii, sare, piper, patrunjel pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs.
Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...le lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam, turnam vinul si lasam sa fiarba pana scade putin.
Dupa zece minute punem si smantana si amestecam pana totul devine aproape omogen, asezonam cu sare si piper.
Ciupercile le punem intr-o tava in care am pus hartie de copt, presaram sare si piper peste ele apoi le umplem cu aceasta compozitie si deasupra lor punem cate o felie de rosie.
Introducem la cuptor pentru 15 minute, scoatem tava punem peste ciuperci feliile de cascaval si le mai lasam zece minute in cuptor. Apoi presaram patrunjel tocat deasupra.
Se pot servi atat reci cat si calde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu spanac

Ciuperci umplute cu spanac

1.Se curata spanacul,oprind numai frunzele care se spala in mai multe apre reci apoi se dau in cateva

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 12 ciuperci mari
  • un ardei capia rosu
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 200 g kaiser
  • 100 ml smantana lichida
  • 100 ml vin alb sec/supa de pui
  • ulei de masline
  • 2 rosii
  • 12 feliute cascaval/branza topita felii
  • sare
  • piper
  • patrunjel pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Ana-Maria
Tort diplomat

Tort diplomat

Se pun pachetele de gelatina intr`un bol se toarna peste siropul din compotul de ananas se amesteca

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Vinete umplute

Vinete umplute

1. Se indeparteaza cozile, se taie vinetele in doua - pe lung - si se scoate miezul (se lasa cam

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Prajitura cu banane si ciocolata

Prajitura cu banane si ciocolata

Topim untul si ciocolata pe abur. Intr-un alt vas se amesteca faina, zaharul, praful de copt si

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Placintele cu ciuperci si cascaval