Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs.
Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...le lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam, turnam vinul si lasam sa fiarba pana scade putin.
Dupa zece minute punem si smantana si amestecam pana totul devine aproape omogen, asezonam cu sare si piper.
Ciupercile le punem intr-o tava in care am pus hartie de copt, presaram sare si piper peste ele apoi le umplem cu aceasta compozitie si deasupra lor punem cate o felie de rosie.
Introducem la cuptor pentru 15 minute, scoatem tava punem peste ciuperci feliile de cascaval si le mai lasam zece minute in cuptor. Apoi presaram patrunjel tocat deasupra.
Se pot servi atat reci cat si calde.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii