autor:

emadina

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2009

Ingrediente
500 g ciuperci Champignon mari, 100 g cascaval ras, 200 g ficat de pui, 2 oua, patrunjel si marar verde tocat, ardei capia, ceapa rosie, ulei,suc de rosii

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se pun intr-un vas termorezistent uns cu ulei.Intr-un castron se amesteca ouale,cascavalul,ficatul de pui tocat,ardeiul si ceapa date pe razatoare.Cu acest amestec se umplu ciupercile.Pe deasupra se pune suc de rosii si se da la cuptor pt.cca.25 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Oua umplute cu sunca si ciuperci

Oua umplute cu sunca si ciuperci

Ouale umplute se pot prepara in zeci si zeci de feluri, depinde ce ingrediente aveti la indemana.

55 voturi    14 comentarii
35 min
Retete de Craciun
Ciuperci umplute (de post)

Ciuperci umplute (de post)

Spalam ciupercile si le punem pe un gratar 10\', intre timp tocam coditele de la ciuperci marunt

9 voturi    8 comentarii
25 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 g ciuperci Champignon mari
  • 100 g cascaval ras
  • 200 g ficat de pui
  • 2 oua
  • patrunjel si marar verde tocat
  • ardei capia
  • ceapa rosie
  • ulei,suc de rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept umplut cu omleta si sos de ardei copt