Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc coditele, ceapa, usturoiul si sunca cubulete. Se condimenteaza.
Palariile ciupercilor se umplu cu compozitia de mai sus
Se aseaza in tava si se pune pe deasupra cate o felie de cascaval. Se pun la cuptor la o temepratura de 200 de grade pentru 25-30 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii