autor:

Innana

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Innana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Innana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009

Ingrediente
10 ciuperci, o ceapa mica, 2 catei de usturoi, 50 grame sunca, 50 grame cascaval afumat, sare, piper, boia

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc coditele, ceapa, usturoiul si sunca cubulete. Se condimenteaza.

Palariile ciupercilor se umplu cu compozitia de mai sus

Se aseaza in tava si se pune pe deasupra cate o felie de cascaval. Se pun la cuptor la o temepratura de 200 de grade pentru 25-30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 10 ciuperci
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 50 grame sunca
  • 50 grame cascaval afumat
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Innana
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob de miel-reteta mea