Autor:
Innana (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009
Ingrediente
10 ciuperci, o ceapa mica, 2 catei de usturoi, 50 grame sunca, 50 grame cascaval afumat, sare, piper, boia
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc coditele, ceapa, usturoiul si sunca cubulete. Se condimenteaza.
Palariile ciupercilor se umplu cu compozitia de mai sus
Se aseaza in tava si se pune pe deasupra cate o felie de cascaval. Se pun la cuptor la o temepratura de 200 de grade pentru 25-30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura
5 voturi
0 comentarii
50 min
Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la
1 vot
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate