Ciuperci umplute

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 portii): 12 ciuperci Champignons uriase (600gr.)
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 100gr. crevete curatate
  • 1 catel de usturoi
  • 100gr. carne tocata mixta
  • 1 lingura ulei de susan
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 linguri coriandru verde tocat
  • 1/2 lingurita praf de ghimbir
  • 1 ardei gras
  • rosu taiat cuburi;

Mod de preparare

Se curata ciupercile prin frecare cu un prosopel umed. Se indeparteaza piciorusele. Palariile se sareaza pe dinauntru. Carnea tocata se amesteca cu cubuletele de crevete, ceapa tocata(daca aveti ceapa verde o puteti folosi cu succes), si usturoi pisat. Se adauga o lingurita de ulei, 1 lingura sos de soia, coriandru, ghimbir, sare si piper. Se framanta umplutura si se aseaza in palariile de ciuperci. Se aseaza unele langa altele pe o farfurie si se stropesc cu restul de sos de soia amestecat cu ulei.

In wok sau intr-o tigaie mare se toarna un strat de 3cm de apa si se aseaza deasupra dispozitivul-sita pentru fiert la aburi. Se da apa in clocot si se inabusa ciupercile la foc mijlociu, acoperite cu capacul, 8 min. Se servesc cu cuburi de ardei gras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise