autor:

Vekas

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 noiembrie 2006

Ingrediente
(pentru 4 portii): 12 ciuperci Champignons uriase (600gr.), sare, piper, 2 cepe, 100gr. crevete curatate, 1 catel de usturoi, 100gr. carne tocata mixta, 1 lingura ulei de susan, 3 linguri sos de soia, 2 linguri coriandru verde tocat, 1/2 lingurita praf de ghimbir, 1 ardei gras, rosu taiat cuburi

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

11 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile prin frecare cu un prosopel umed. Se indeparteaza piciorusele. Palariile se sareaza pe dinauntru. Carnea tocata se amesteca cu cubuletele de crevete, ceapa tocata(daca aveti ceapa verde o puteti folosi cu succes), si usturoi pisat. Se adauga o lingurita de ulei, 1 lingura sos de soia, coriandru, ghimbir, sare si piper. Se framanta umplutura si se aseaza in palariile de ciuperci. Se aseaza unele langa altele pe o farfurie si se stropesc cu restul de sos de soia amestecat cu ulei.
In wok sau intr-o tigaie mare se toarna un strat de 3cm de apa si se aseaza deasupra dispozitivul-sita pentru fiert la aburi. Se da apa in clocot si se inabusa ciupercile la foc mijlociu, acoperite cu capacul, 8 min. Se servesc cu cuburi de ardei gras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cosulete din paine cu ciuperci umplute

Cosulete din paine cu ciuperci umplute

1.Se curata ciupercile de picioruse si pielite,se pastreaza palariutele care se ung in interior cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

11 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii): 12 ciuperci Champignons uriase (600gr.)
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 100gr. crevete curatate
  • 1 catel de usturoi
  • 100gr. carne tocata mixta
  • 1 lingura ulei de susan
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 linguri coriandru verde tocat
  • 1/2 lingurita praf de ghimbir
  • 1 ardei gras
  • rosu taiat cuburi

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci cu legume si cascaval