autor:

Lili

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Lili (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lili (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Ingrediente
Ciuperci albe, Branza telemea, Smantana, Patrunjel tocat, Cantitatile difera in functie de gramajul ciupercilor., Am lasat la latitudinea fiecarei gospodine sa aleaga gramajul, eu de fiecare data improvizez., La 1 kg. ciuperci am folosit 200 grame telemea si 3 linguri pline de smantana. Patrunjel uscat, 2 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile. Se desprinde cu atentie piciorul ciupercii, in asa fel incat palaria acesteia sa ramana intreaga. Se scurg, se aseaza intr-o tava.
Branza telemea se rade, picoarele de la ciuperci se toaca, acestea se amesteca cu smantana si patrunjelul tocat. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se dau la cuptor pentru 30-40 minute. Se servesc cu sos sau simple.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Delicioase

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    bune si usor de pregatit!

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2009

    Gustoase si aspectuase!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Ciuperci albe
  • Branza telemea
  • Smantana
  • Patrunjel tocat
  • Cantitatile difera in functie de gramajul ciupercilor.
  • Am lasat la latitudinea fiecarei gospodine sa aleaga gramajul
  • eu de fiecare data improvizez.
  • La 1 kg. ciuperci am folosit 200 grame telemea si 3 linguri pline de smantana. Patrunjel uscat
  • 2 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de Lili
Chec marmorat

Chec marmorat

Cele doua oua se freaca cu zaharul tos, pana te plictisesti si inca odata pe atat! Apoi se incorporeaza

8 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Prajitura  Alexia

Prajitura Alexia

Blat: Primul lucru pe care il facem este sa tapetam doua tavi de chec unse cu ulei. De preferat

34 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Placinta mere(rapida)

Placinta mere(rapida)

Se spala si se taie merele cubulete, se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita sa se inmoaie, pe

13 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioase

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri de Dovlecei cu Branza