autor:

Lili

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Lili (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lili (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Ingrediente
Ciuperci albe, Branza telemea, Smantana, Patrunjel tocat, Cantitatile difera in functie de gramajul ciupercilor., Am lasat la latitudinea fiecarei gospodine sa aleaga gramajul, eu de fiecare data improvizez., La 1 kg. ciuperci am folosit 200 grame telemea si 3 linguri pline de smantana. Patrunjel uscat, 2 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile. Se desprinde cu atentie piciorul ciupercii, in asa fel incat palaria acesteia sa ramana intreaga. Se scurg, se aseaza intr-o tava.
Branza telemea se rade, picoarele de la ciuperci se toaca, acestea se amesteca cu smantana si patrunjelul tocat. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se dau la cuptor pentru 30-40 minute. Se servesc cu sos sau simple.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile se spala bine si li se rup coditele pe care le taiem cubulete marunte. Peste capacele

36 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se spala si se curate ciupercile proaspete.Se scot piciorusele.Intr-o tigaie se pune ulei la incins

18 voturi    9 comentarii
35 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Delicioase

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    bune si usor de pregatit!

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2009

    Gustoase si aspectuase!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Ciuperci albe
  • Branza telemea
  • Smantana
  • Patrunjel tocat
  • Cantitatile difera in functie de gramajul ciupercilor.
  • Am lasat la latitudinea fiecarei gospodine sa aleaga gramajul
  • eu de fiecare data improvizez.
  • La 1 kg. ciuperci am folosit 200 grame telemea si 3 linguri pline de smantana. Patrunjel uscat
  • 2 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de Lili
Chec marmorat

Chec marmorat

Cele doua oua se freaca cu zaharul tos, pana te plictisesti si inca odata pe atat! Apoi se incorporeaza

7 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Prajitura  Alexia

Prajitura Alexia

Blat: Primul lucru pe care il facem este sa tapetam doua tavi de chec unse cu ulei. De preferat

30 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Placinta mere(rapida)

Placinta mere(rapida)

Se spala si se taie merele cubulete, se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita sa se inmoaie, pe

9 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioase

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Saratele cu cascaval, branza cheddar si chimen