autor:

Lili

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Lili (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lili (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 decembrie 2009

Ingrediente
Ciuperci albe, Branza telemea, Smantana, Patrunjel tocat, Cantitatile difera in functie de gramajul ciupercilor., Am lasat la latitudinea fiecarei gospodine sa aleaga gramajul, eu de fiecare data improvizez., La 1 kg. ciuperci am folosit 200 grame telemea si 3 linguri pline de smantana. Patrunjel uscat, 2 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile. Se desprinde cu atentie piciorul ciupercii, in asa fel incat palaria acesteia sa ramana intreaga. Se scurg, se aseaza intr-o tava.
Branza telemea se rade, picoarele de la ciuperci se toaca, acestea se amesteca cu smantana si patrunjelul tocat. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se dau la cuptor pentru 30-40 minute. Se servesc cu sos sau simple.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs. Se pun intr-o tava cu foaie de copt. Branza

20 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca

Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca

Spal ciupercile, scot coditele separat. Asez ciupercile intr-un vas de Yena uns cu ulei. Calesc ceapa,

18 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Delicioase

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    bune si usor de pregatit!

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2009

    Gustoase si aspectuase!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Ciuperci albe
  • Branza telemea
  • Smantana
  • Patrunjel tocat
  • Cantitatile difera in functie de gramajul ciupercilor.
  • Am lasat la latitudinea fiecarei gospodine sa aleaga gramajul
  • eu de fiecare data improvizez.
  • La 1 kg. ciuperci am folosit 200 grame telemea si 3 linguri pline de smantana. Patrunjel uscat
  • 2 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de Lili
Chec marmorat

Chec marmorat

Cele doua oua se freaca cu zaharul tos, pana te plictisesti si inca odata pe atat! Apoi se incorporeaza

8 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Prajitura  Alexia

Prajitura Alexia

Blat: Primul lucru pe care il facem este sa tapetam doua tavi de chec unse cu ulei. De preferat

33 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Placinta mere(rapida)

Placinta mere(rapida)

Se spala si se taie merele cubulete, se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita sa se inmoaie, pe

13 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioase

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza si marar