se spala ciupercutele si se scot coditele
se toaca coditele marunt ,carnatul la fel se taie bucatele mici ,mararul tocant si el
se caleste ceapa ,se adauga carnatul si la sfarsit ciupercutele taiate (coditele)
si cand am luat tigaia dupa foc cu ingredientele punem si mararul
condimentam dupa gust cu piper sau delicat
acum umplem ciupercutele
inainte sa le umplem punem sare in fiecare palariuta de ciupercuta
dupa ce le-am umplut punem cascaval ras sau cubulete pe fiecare in parte
le dam la cuptor 25-30 min
se pot servi ca aperitiv cald dar si rece pofta buna!!!!!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii