autor:

joly-gina

» » Aperitive

ciuperci umplute

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 ianuarie 2010

Ingrediente
500g ciuperci proaspete mai maricele, un carnat picant, 150 g cascaval, o ceapa, o legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

se spala ciupercutele si se scot coditele
se toaca coditele marunt ,carnatul la fel se taie bucatele mici ,mararul tocant si el
se caleste ceapa ,se adauga carnatul si la sfarsit ciupercutele taiate (coditele)
si cand am luat tigaia dupa foc cu ingredientele punem si mararul
condimentam dupa gust cu piper sau delicat
acum umplem ciupercutele
inainte sa le umplem punem sare in fiecare palariuta de ciupercuta
dupa ce le-am umplut punem cascaval ras sau cubulete pe fiecare in parte
le dam la cuptor 25-30 min
se pot servi ca aperitiv cald dar si rece pofta buna!!!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Foarte gustoase.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Mmm ce bune au fost!!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Imi plac mult ciupercile...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      APETISANT!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g ciuperci proaspete mai maricele
  • un carnat picant
  • 150 g cascaval
  • o ceapa
  • o legatura marar

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

81 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crochete de cartofi,chiftelute de carne,snitele de pui