autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2010

Ingrediente
8 ciuperci brune, 1 fir ceapa rosie, 1 lingura ulei, 100g cascaval ras, 1 lingura partunjel verde tocat, 2-3 catei de usturoi tocati marunt, sare si piper dupa gust, 2-3 linguri maioneza din soia

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

18 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curate ciupercile proaspete.Se scot piciorusele.Intr-o tigaie se pune ulei la incins si puneti impreuna ceapa, piciorusele ciupercilor si usturoiul tocate toate cubulete.Se lasa la calit pana se rumenesc usor si apa lasata de ciuperci s-a evaporate.Se lasa la racit,apoi se adauga cascavalul ras,partunjelul proapat tocat si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Cu aceasta compozitie se umple ciupercile,apoi se ung cu maioneza din soia(puteti folosii ce maioneza va place).Totul se pune intr-o tava de yena care se unge cu putin ulei.Se baga tava la cuprotul preancins pana se rumenesc bine,dupa care se scot din cuptor.Sunt bune atat calde cat si reci,si pot fi folosite ca si garnitura la peste,friptura sau simple ,ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Ciuperci umplute cu pasta de mici si feta

Speli ciupercile (fara a curata pielita!), le usuci pe un prosop de bucatarie. Indepartezi coditele,

1 vot    1 comentariu
25 min
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se iau ciupercile şi se curăţă, după care se spală bine cu apă rece. Li se vor tăia codiţele,

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    Silvia tare frumoase ciupercutele!

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2010

    forte bune super

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Ciupercile...mereu gustoase!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

      Foarte aromate.Si ce frumoase sunt!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

      Mai Mari,nu vrei de loc sa incerci ciupercile. Sidy,mersi mult,te pup.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

      Tare bine mai aratã!!!delicioase!*****

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

      Silvy si eu ti-am recunoscut stilul. O las pe Sidy sa manance ea tot. Eu ma abtin.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      O bunatate !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      Vai Silvye ce bune ciupercute ai facut !!!!Cum am vazut poza, inainte de a vedea cine le-a facut, ti-am recunoscut stilul si am spus ca sunt facute de tine... Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

18 voturi

Ingrediente

  • 8 ciuperci brune
  • 1 fir ceapa rosie
  • 1 lingura ulei
  • 100g cascaval ras
  • 1 lingura partunjel verde tocat
  • 2-3 catei de usturoi tocati marunt
  • sare si piper dupa gust
  • 2-3 linguri maioneza din soia

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Silvia tare frumoase ciupercutele!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele vegetale cu branza de vaci