autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2010

Ingrediente
8 ciuperci mari, 100g salam (poate fi de oricare), 100g branza topita, 100g cascaval, 2 linguri ulei, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 2 oua, 1 lingura smantana, Sare, Piper, Marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Spalam ciupercile, le indepartam piciorusele, le saram si le lasam 10’, pe un prosop de hartie. Intre timp, curatam si tocam marunt ceapa si usturoiul, taiem in cubulete, salamul si piciorusele ciupercilor. Intr-o tigaie, punem o lingura de ulei, cand s-a incins, adaugam ceapa si usturoiul, apoi ciupercile taiate si salamu si lasam 2-3 minute la calit. Luam tigaia de pe foc, adaugam ouale si jumatate din branza topita, sare, piper si amestecam totul bine.
Trecem ciupercile pe sub un jet de apa, pentru a indeparta excesul de sare, punem in fiecare ciupercuta cate putina branza topita, apoi umplem cu compozitia de mai sus. Acoperim fiecare ciuperca, cu cascaval ras, in pic de smantana si o frunzulita de marar.
Pregatim o tava, cu hartie de copt, asezam ciupercile, le stropim cu restul de ulei si le dam la cuptor, la foc mediu, pentru 45’.
Se pot servi calde sau reci deopotriva, ca fel principal sau aperitiv.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se incalzeste cuptorul. Se spala ciupercile. Se inlatura piciorusele. Se taie marunt piciorusele.

1 vot    1 comentariu
30h
Aperitive cu brinza
Cotlete umplute cu ciuperci

Cotlete umplute cu ciuperci

Se spala si se sterg cotletele apoi se cresteaza cu un cutit ascutit,pe cantul carnos,astfel incat

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    Ce foame mi s-a facut!!!

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2010

    minunate, azi le prepar si eu

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2010

    Foarte gustoase si prezentare de 5*****!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2010

      Va multumesc, tuturor.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2010

      Minunate Lia!!! felicitãri :)

    • Danutza_Retetegg

      Danutza_Retetegg (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2010

      Yummi-yummmi!

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2010

      bune si gustoase!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2010

      ce bine arata !!!:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 8 ciuperci mari
  • 100g salam (poate fi de oricare)
  • 100g branza topita
  • 100g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 lingura smantana
  • Sare
  • Piper
  • Marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ce foame mi s-a facut!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Patacones