autor:

Daniela

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2011

Ingrediente
1 kg de ciuperci, 50 g salam, 100 g brinza, sare, piper, ulei, boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Ieri am fost prin piata si erau niste ciuperci atit de frumoase incit nu am rezistat si am luat si eu 1 kg.



Ca atare, azi de dimineata am facut ciuperci umplute, au iesit excelente !



Le-am umplut cu brinza Focsani, ceva salam si ciuperci tocate, tot amestecul l-am condimentat bine, am pus si un pic de marar tocat. Dupa ce le-am umplut, deasupra am mai pus un pic de brinza, am pus piper, sare, boia de ardei iute si un pic de ulei de masline si le-am dat la cuptor pentru 30 de minute.



Intotdeauna ne-au placut ciupercile, sunt gustoase si tare usor de facut!



Poftiti la masa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS

CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS

Spalam bine ciupercile si le luam coditele jos, chiar de la baza lor. Ungem un vas de cuptor cu putin

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele. Intr-o tava asezam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    Ce frumoase sunt!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 mai 2011

    Foarte aromate si apetisante!

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 20 mai 2011

    O bunatate.....sigur o sa prepar si eu....felicitari.....

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce frumoase sunt!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftelute din dovlecei si branza