autor:

Daniela

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2011

Ingrediente
1 kg de ciuperci, 50 g salam, 100 g brinza, sare, piper, ulei, boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Ieri am fost prin piata si erau niste ciuperci atit de frumoase incit nu am rezistat si am luat si eu 1 kg.



Ca atare, azi de dimineata am facut ciuperci umplute, au iesit excelente !



Le-am umplut cu brinza Focsani, ceva salam si ciuperci tocate, tot amestecul l-am condimentat bine, am pus si un pic de marar tocat. Dupa ce le-am umplut, deasupra am mai pus un pic de brinza, am pus piper, sare, boia de ardei iute si un pic de ulei de masline si le-am dat la cuptor pentru 30 de minute.



Intotdeauna ne-au placut ciupercile, sunt gustoase si tare usor de facut!



Poftiti la masa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Spalam ciupercile, le indepartam piciorusele, le saram si le lasam 10’, pe un prosop de hartie.

12 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se spala ciupercile. Se desprinde cu atentie piciorul ciupercii, in asa fel incat palaria acesteia

3 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    Ce frumoase sunt!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 mai 2011

    Foarte aromate si apetisante!

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 20 mai 2011

    O bunatate.....sigur o sa prepar si eu....felicitari.....

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela
Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Mucenici (sfintisori) moldovenesti

Se oparesc 100 g de faina cu 200 ml. lapte fierbinte iar dupa ce se raceste se adauga drojdia

23 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

12 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas din carne de gaina si ciuperci

Papricas din carne de gaina si ciuperci

Se caleste ceapa pina staluceste putin, se adauga carnea si se caleste si ea pina se coaguleaza

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce frumoase sunt!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Pastã de brânzã cu ierburi aromate