Ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute

Ingrediente

  • 20 de ciuperci de marime medie
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • 200 gr cascaval
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam ciupercile. Desfacem coditele si le taiem cubulete, iar palariile le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-o tigaie incingem 3 linguri ulei de masline si calim ceapa verde. Adaugam coditele de ciuperci si lasam la foc mic 10 minute. Potrivim de sare si piper. Adaugam patrunjel si marar tocat. Umplem palariile cu amestecul de mai sus.

Introducem tava la cuptor pentru 20 de minute.Dupa 20 de minute scoatem tava din cuptor si acoperim fiecare palarioara cu cascaval ras.

Mai lasam la cuptor 15 minute pana cand ciupercile se gratineaza frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise