Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa.
Scoatem coditele si le taiem bucatele.
Ceapa verde o spalam, partea alba o tocam marunt iar cozile le facem rondele.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Punem ceapa la inabusit, apoi adaugam coditele de la ciuperci taiate.
Lasam tot acest amestec sa scada putin.
La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust.
Tragem tigaia de pe foc si lasam 5 minute la racorit.
Muschiuletul il taiem cubulete.
Mararul il spalam si il tocam marunt.
In compozitia cu ceapa incorporam muschiul, mararul, apoi cele doua oua si amestecam bine.
Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt.
Asezam ciupercile in tava, apoi cu o lingurita luam din compozitie si le umplem.
Nu le umplem cu varf, deoarece ele scad si va iesi compozitia in afara.
Deasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele.
Bagam tava in cuptorul incins pentru 40-50 de minute.
Cand sunt gata, le scoatem putin la racorit, apoi servim.
Sa aveti pofta!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii