autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 19 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 19 martie 2013

Ingrediente
1 kg ciuperci proaspete, 3 cepe verzi, marar verde, 8 felii muschi file, 2 linguri ulei, sare, piper, 2 oua, 2 linguri unt

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa.
Scoatem coditele si le taiem bucatele.
Ceapa verde o spalam, partea alba o tocam marunt iar cozile le facem rondele.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Punem ceapa la inabusit, apoi adaugam coditele de la ciuperci taiate.
Lasam tot acest amestec sa scada putin.
La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust.
Tragem tigaia de pe foc si lasam 5 minute la racorit.
Muschiuletul il taiem cubulete.
Mararul il spalam si il tocam marunt.
In compozitia cu ceapa incorporam muschiul, mararul, apoi cele doua oua si amestecam bine.
Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt.
Asezam ciupercile in tava, apoi cu o lingurita luam din compozitie si le umplem.
Nu le umplem cu varf, deoarece ele scad si va iesi compozitia in afara.
Deasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele.
Bagam tava in cuptorul incins pentru 40-50 de minute.
Cand sunt gata, le scoatem putin la racorit, apoi servim.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci Umplute

Ciuperci Umplute

Se rup coditele ciupercilor, se spala cu apa rece si se toaca marunt.Palariile se curata se spala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Spalati ciupercile scoateti-le cotoarele si tocati-le marunt. Puneti intr-un bol cotoarele ciupercilor,

7 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 20 martie 2013

    Multumesc Mihaela!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2013

    Foarte aromate!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Mihaela!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Chiftelute de dovlecei