autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 19 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 19 martie 2013

Ingrediente
1 kg ciuperci proaspete, 3 cepe verzi, marar verde, 8 felii muschi file, 2 linguri ulei, sare, piper, 2 oua, 2 linguri unt

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa.
Scoatem coditele si le taiem bucatele.
Ceapa verde o spalam, partea alba o tocam marunt iar cozile le facem rondele.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.
Punem ceapa la inabusit, apoi adaugam coditele de la ciuperci taiate.
Lasam tot acest amestec sa scada putin.
La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust.
Tragem tigaia de pe foc si lasam 5 minute la racorit.
Muschiuletul il taiem cubulete.
Mararul il spalam si il tocam marunt.
In compozitia cu ceapa incorporam muschiul, mararul, apoi cele doua oua si amestecam bine.
Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt.
Asezam ciupercile in tava, apoi cu o lingurita luam din compozitie si le umplem.
Nu le umplem cu varf, deoarece ele scad si va iesi compozitia in afara.
Deasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele.
Bagam tava in cuptorul incins pentru 40-50 de minute.
Cand sunt gata, le scoatem putin la racorit, apoi servim.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se curata de codite ciupercile spalate. Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei, apoi se adauga

0 voturi    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs. Se pun intr-o tava cu foaie de copt. Branza

19 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 20 martie 2013

    Multumesc Mihaela!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2013

    Foarte aromate!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Mihaela!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Polpettone de verdure