Ciuperci umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute

Ingrediente

  • 6 ciuperci champignon
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 lg soia granule
  • 1 lgta de boia
  • vegeta de legume
  • piper
  • putin praf de usturoi
  • ulei
  • marar
  • patrunjel verde
  • Cascaval ras

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se rup coditele. Coditele le tocam marunt, ceapa o taiem feliute, verdeturile le tocam fin. Intr-o tigaie punem coditele tocate si ceapa si lasam sa se faca bine, cu putin ulei si sare.

Intr-un vas mai mic punem apa la fiert pt soia, Cand apa fierbe punem soia si lasam cam 10 min. O punem intr-o strecuratoare mica, o clatim cu apa rece si o stoarcem cu mana.

Cand ceapa si coditele s-au inmuiat, le punem intr-o strecuratoare ca sa se scurga zeama pe care au mai lasat-o.

Separat intr-un vas facem umplutura: amestecam soia cu coditele, ceapa, boiaua, verdeata tocata, piper si vegeta si praful de usturoi. Amestecam si umplem ciupercile.

Le punem intr-o tava unsa cu ulei, le acoperim cu o folie de aluminium si le bagam la cuptor pt 30 de min la 180 de grade.

Inainte cu 5 min sa fie gata, punem peste ciuperci cascavalul ras.

Se serveste cu sosuri sau salate.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura