autor:

gicuta

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2015

Ingrediente
6 ciuperci (500 g), 150 g cascaval, 150 g sunca presata, 2 cepe, 1 ardei rosu, un cubulet de unt, sare, piper, marar

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

23 voturi

Mod de preparare

Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt.
Peste palariile de ciuperci presaram sare si le lasam deoparte.
Tocam ceapa ,ardeiul si sunca cubulete.Cascavalul il dam pe razatoare.
Punem untul intr-o tigie la incins,adaugam ceapa si o calim cateva minute pana se inmoaie. Adaugam ardeiul,calim impreuna 1-2 minute apoi ciupercile si la final sunca. Lasam compozitia sa fiarba aproximativ 10 minute, condimentam cu sare si piper si la sfarsit adaugam marar tocat.
Intr-un vas termorezistent asezam ciupercile si le umplem cu compozitia rezultata iar deasupra punem cascaval ras. Tinem vasul la cuptor 20-25 de minute la foc mediu.Cand ciupercile s-au gatit, presaram putin marar deasupra. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se spala ciupercile ( fara a se curata de pielita de deasupra) si se rup cozile. Se rade cascavalul.

24 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu spanac si linte

Ciuperci umplute cu spanac si linte

8 ciuperci mari se curata, se indeparteaza piciorusul, apoi se stropesc cu ulei de masline si un

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    daniela , 11 septembrie 2018

    f b

  • gicuta

    gicuta (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2015

    Multumesc, AdeLyna!

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2015

    arata tare bine!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

23 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

23 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

daniela

f b

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza