autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 20 ciuperci mari, , 1 ceapa mica, , 1 catel de usturoi, , 2 linguri ulei de masline, , 250 g carne tocata,, 2 linguri cascaval ras, , 1 lingurita boia, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile si li se scot piciorusele, care se taie feliute. Se curata usturoiul si ceapa si se toaca marunt. Se-ncinge o lingura de ulei si se calesc piciorusele taiate, ceapa si usturoiul pana ce se evapora aproape tot lichidul. Se pun intr-un castron, se adauga carnea tocata (dunstuita in putin ulei cu apa) si cascavalul ras, se sareaza, se pipereaza si cu acest amestec se umplu palariile spalate si zvantate. Se unge o forma cu ulei, se aseaza in ea ciupercile umplute, se baga in cuptorul incins la 200°C si se lasa sa se patrunda circa 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs. Se pun intr-o tava cu foaie de copt. Branza

20 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curățăm si apoi spălăm ciupercile. Codiţele le desprindem şi le tăiem cubuleţe. Ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • Fara foto

    PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine) , 25 mai 2008

    dupa parerea mea 250 gr carne este cam mult pentru 20 ciuperci, si 15 minute este cam putin pentru prajirea ciupercilor.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 20 ciuperci mari
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250 g carne tocata,
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pulpe de pui cu sos de ton, cartofi taranesti si salata de rosii