autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci umplute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 20 ciuperci mari, , 1 ceapa mica, , 1 catel de usturoi, , 2 linguri ulei de masline, , 250 g carne tocata,, 2 linguri cascaval ras, , 1 lingurita boia, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile si li se scot piciorusele, care se taie feliute. Se curata usturoiul si ceapa si se toaca marunt. Se-ncinge o lingura de ulei si se calesc piciorusele taiate, ceapa si usturoiul pana ce se evapora aproape tot lichidul. Se pun intr-un castron, se adauga carnea tocata (dunstuita in putin ulei cu apa) si cascavalul ras, se sareaza, se pipereaza si cu acest amestec se umplu palariile spalate si zvantate. Se unge o forma cu ulei, se aseaza in ea ciupercile umplute, se baga in cuptorul incins la 200°C si se lasa sa se patrunda circa 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

Ciupercile se feliaza si se calesc usor in unt la foc mic . Se adauga smantana, nuca muscat, sare

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Rosii umplute cu ciuperci si orez

Rosii umplute cu ciuperci si orez

Puneti la calit o ceapa, ciuperci, orezul, ardei, miezul de rosii, delikat si calitile bine. Daca

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • Fara foto

    PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine) , 25 mai 2008

    dupa parerea mea 250 gr carne este cam mult pentru 20 ciuperci, si 15 minute este cam putin pentru prajirea ciupercilor.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 20 ciuperci mari
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250 g carne tocata,
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui la cuptor pe pat de legume Pui la cuptor pe pat de legume

Aceasta mâncare este de sezon, după cum vedeți, sunt majoritatea legumelor pe care le găsim momentan pe piață, carnea de

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Varza cu legume si smantana