Se spala si se curata ciupercile, iar coditele se rup si se toaca marunt. Se oparesc palariile 1-2 minute in apa incinsa , se scoti si se lasa la scurs. Se taie marunt ceapa, iar morcovii se dau pe razatoarea mare.
Ceapa se caleste, se adauga morcovul ras iar dupa ce s-au inmuiat se pun si coditele de ciuperci tocate. Se caleste in continuare pana scade bine si se lasa la racit.
Se marunteste bine branza de vaci cu furculita, se adauga peste compozitia rece , se pune mararul tocat marunt si se potriveste de sare si piper in functie de gustul fiecaruia.
Cu aceasta compozitie se vor umple palariile de ciuperci (se pune compozitia cu varf, deoarece se mai lasa la cuptor). La final, se unge un vas cu putin ulei si asezi ciupercile umplute in cuptor pentru 30-40′.
Timpul de preparare este de maxim o ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii