autor:

Fara foto

» » Aperitive

Ciuperci umplute

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- 20 de ciuperci mare Champignon, - 1 ceapa, - 1 morcov maricel, - 150 g branza vaci, - 1 legatura marar, - sare si piper, - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata ciupercile, iar coditele se rup si se toaca marunt. Se oparesc palariile 1-2 minute in apa incinsa , se scoti si se lasa la scurs. Se taie marunt ceapa, iar morcovii se dau pe razatoarea mare.
Ceapa se caleste, se adauga morcovul ras iar dupa ce s-au inmuiat se pun si coditele de ciuperci tocate. Se caleste in continuare pana scade bine si se lasa la racit.
Se marunteste bine branza de vaci cu furculita, se adauga peste compozitia rece , se pune mararul tocat marunt si se potriveste de sare si piper in functie de gustul fiecaruia.
Cu aceasta compozitie se vor umple palariile de ciuperci (se pune compozitia cu varf, deoarece se mai lasa la cuptor). La final, se unge un vas cu putin ulei si asezi ciupercile umplute in cuptor pentru 30-40′.
Timpul de preparare este de maxim o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor

Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor

Foarte simple și foarte gustoase sunt ciupercile umplute! La cuptor sau la grătar pot acompania

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se taie coditele si se maruntesc. Ceapa si usturoiul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Turte cu branza si marar