Se curata ciupercile de pielita, cu grija, sa nu se rupa, se pune la incins cuptorul, la foc mic.Coditele, se taie longitudinal, si se adauga, printre ciuperci. Brinza, se faramiteaza cu furculita, se adauga in ea oregano, si se amesteca. Inainte de a se incepe umplerea lor, se pune un pic de ulei masline , se da pe razatoare cascavalul, odata umplute, cu pasta de branza, se adauga piperul, a nu se completa cu sare decat daca este cazul, depinde de cat de sarata este branza. Se aseaza in tava de cuptor, apropiate una de cealalta , dupa care se adauga feliutele de lamaie, foarte subtiri taiate. Se introduc la cuptor, se tinin jur de 30 minute (depinde de cuptorul fiecaruia.... Cind emana un miros specific, sunt gata ( a se urmarii, sa nu se arda, este posibil la un cuptor etans. Se scoate tava afara, se adauga cascavalul ras, peste toate, dupa care se reintroduce, 5 minute. Daca a mai ramas oregano, se presara deasupra.
Pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii