Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs.
Se pun intr-o tava cu foaie de copt.
Branza topita se taie in doua ca sa fie cate o jumatate pentru fiecare ciupercuta.
Se pune sunca dupa aprecierea voastra, se pun cateva bucatele de masline, boia, piper si praf de usturoi.
Se bate oul si se pune cate putin in fiecare “cosulet”, se pune branza topita si apoi cate o bucatica de maslina.
Se pun la cuptor pentru 20-30 minute la foc mediu.
Se scot si se presara peste ele putin cascaval dat prin razatoare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii